A piLINE Kft-t Rudas Pál és dr. Scsaurszki Péter alapította 1994-ben. A cég tevékenysége kiterjed a rendszertervezés, rendszerfejlesztés, rendszer-integráció, rendszerüzemeltetés, adatkonverzió, adatfeltöltés, számítástechnikai oktatás, tanácsadás és a fejlesztett rendszerekkel összefüggő szoftver kereskedelem területeire. A cég tevékenységét elsősorban a térinformatika területén fejti ki, ahol az alapítók és a feljesztő szakembergárda több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik.

A piLINE Kft fejlesztette a Magyarországon jelenleg legnagyobb területre kiterjedő működő hálózati térinformatikai rendszert és több nagy kiterjedésű rendszert alkotott illetve létrehozásában vett részt . Fejlesztünk kulcsrakész, testreszabott és "off the shelf" programokat, de elsősorban nagykiterjedésű térinformatikai rendszereket igénylő nagyvállalati partnereinket kívánjuk professzionális termékeinkkel kiszolgálni, melyek hosszútávú együttműködést igényelnek.

Cégünk export tevékenységet is folytat mind a végfelhasználói mind térinformatikai alapszoftver tekintetében. Együttműködünk a tématerületen kiemelkedő tevékenységet folyatató több hazai és nemzetközi szoftver fejlesztő és térinformatikai céggel, mely együttműködések fontos alapját képezik a cég nemzetközileg is elismert magas színvonalú technológiája szinten tartásának és továbbfejlesztésének.

Cégismertető videó